За лагера има идеен проект

Написана от  Понеделник, 08 Април 2013 22:00

Важно беше да се чуе и положителното, и отрицателното в бюджета за 2012 година, обобщи след изказванията по отчета на бюджета за 2012 година съветникът от БСП Марко Мечев. Критиката, която той отправи, бе за засилване на съвместната работа между Общинския съвет и Общинска администрация по изготвяне на плановите задания.

Мечев изрази притеснение за „глад за гробни места”, за закъсняващия  ремонт на ученическия лагер в с. Панагюрски колонии, за който са гласувани 140 000 лева. „Днес е краят на февруари и, ако не е започнат ремонт, ще изпуснем и 2013 година без лагер”, констатира Мечев. Според него, ако не се направи ул.”Райна Княгиня”, може да се компроментира проектът „Панагюрище – столица на свободата”.

 

Кметът на общината Никола Белишки обясни, че навсякъде, където е възможно, от местната изпълнителна власт ще плащат на проектантите при спечелване на проекта, както е с този по схемата за зелена и достъпна градска среда, а не да се плаща с общински пари.

 

За лагера стана ясно, че има готов идеен проект. „Не сме безгрешни, но работим с ум и сърце. И ако обединим усилия – хората в Панагюрище ще живеят по-добре”, бяха заключителните думи на градоначалника. 

Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси