Веселина Зумпалова-Ралчева; сн. вдясно - сесийна зала на Общината. Веселина Зумпалова-Ралчева; сн. вдясно - сесийна зала на Общината. Архив в-к "Оборище"

Съветниците може и да не почиват

Написана от  Сряда, 26 Юни 2013 16:01
Дали общинските съветници ще почиват през август, или и тогава ще заседават, ще зависи от важността на решенията, които трябва да се вземат.
Това отговори на въпрос на oshtepan.comпредседателят на Общински съвет – Панагюрище Веселина Зумпалова-Ралчева на дадената от нея пресконференция на 24 юни.
Почти сигурно е обаче, че поне през половината от месеца местните народни избраници няма да заседават по комисии. Всичко ще се уточни след сесията през юли, допълни Веселина Зумпалова-Ралчева. Тя съобщи, че през юли ще направи и своя публичен отчет за работата на Общинския съвет през първото полугодие на 2013 год.
На 24 юни председателят на ситипарламента обобщи, че последните две сесии – през май и юни, са преминали под знака на общите събрания на 5-те общински търговски дружества: „ВиК-П” ЕООД, „Оборище” ЕООД, МБАЛ „Събо Николов” ЕООД, „ДКЦ 1-Панагюрище” ЕООД и „Пазари и паркинги” ЕООД. Първата сред равни даде следната оценка на търговските дружества: „За първи път всички дружества показаха толкова добри финансови резултати, като изключим „ВиК-П”, но там управителят е нов... Никой от нас не е очаквал толкова бърза и толкова рязка промяна в МБАЛ „Събо Николов” ЕООД.”
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси