Веселина Зумпалова-Ралчева; сн. вдясно - Ралчева и кметският екип на сесия на ОбС Веселина Зумпалова-Ралчева; сн. вдясно - Ралчева и кметският екип на сесия на ОбС Архив в-к "Оборище"

По-притеснително е, ако няма напрежение

Написана от  Вторник, 25 Юни 2013 13:00
Нормално е да има напрежение между Общинския съвет и Общинска администрация, защото това са две отделни власти. Така отговори на въпрос на oshtepan.com председателят на Общинския съвет Веселина Зумпалова-Ралчева по време на дадената от нея пресконференция на 24 юни.
Според първата сред равни важното е напрежението да бъде на принципна, а не на личностна основа. По-притеснително е, ако няма напрежение, каза още тя и даде пример с работата на 41-то Народно събрание и Правителството на Бойко Борисов.
На въпроса за контрола по изпълнение на решенията, взети от Общинския съвет, г-жа Веселина Зумпалова-Ралчева отговори, че е редно самите комисии да проверяват докъде е стигнало изпълнението на дадено решение.
От поканените съветници от различните политически групи единствено Надежда Пърлева, председател на групата съветници от „За Свободна община” присъства на пресконференцията и отговори на отправени към нея въпроси от журналисти. Във връзка с въпрос около етапите по осъществяване на големите проекти в Община Панагюрище, г-жа Пърлева припомни, че кметът на общината Никола Белишки в началото на годината е предложил да има целева сесия по темата.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси