В-к "Оборище"; сн. вдясно - съветници от ГЕРБ В-к "Оборище"; сн. вдясно - съветници от ГЕРБ Марина Тричкова

Стартираха подбора за управител на „Оборище”

Написана от  Петък, 21 Юни 2013 17:16
Старт на публичен подбор за управител на „Оборище” ЕООД дадоха на последното си заседание от 20 юни общинските съветници.
Изискванията са бистрени от две комисии на ситипарламента – просветната и икономическата. Повечето от тях са по наредбата за общинските търговски дружества. Едно от изискванията е кандидатите да имат завършена магистърска степен. Целта на подбора ще е предлагане на "качествени медийни услуги" чрез в-к „Оборище”, кабелно радио „Оборище прим” и тв студио „Оборище прим”. В критериите за оценка с по 10% тежест ще са експертният, управленският опит и комуникативните умения. Най-голяма тежест – 70%, ще бъде дадена на бизнес програмата на бъдещите кандидати.
Местните народни избраници определиха и бъдещото възнаграждение за длъжността – 3,5 минимални работни заплати.
Трите медии – в-к „Оборище”, кабелно радио „Оборище прим” и тв студио „Оборище прим”, бяха обединени под една шапка през януари 2009 година с решение на Общинския съвет. Пак тогава съветниците обявиха конкурс за управител на медийното търговско дружество с почти същите изисквания. Кандидатите тогава бяха трима, като един от тях беше се отказал в последствие. Конкурса през 2009 година за управител на трите медии спечели Павлина Вайсилова.Сега тя няма да е сред кандидат-управителите.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси