Община Панагюрище и заседателната зала на общинските съветници. Община Панагюрище и заседателната зала на общинските съветници. Архив oshtepan.com

Общинският съвет ще заседава на 6 юни

Написана от  Събота, 31 Май 2014 09:11
За 6 юни от 14.00 часа е обявено заседание на Общински съвет Панагюрище.
В дневния ред на местните народни избраници са включени въпроси като актуализация на бюджета на Община Панагюрище за 2014г. - закупуване на ДМА в ОП „Чистота” - 2 броя храсторези; закупуване на специализиран автомобил за измиване и оросяване на улици. Втората планирана актуализация на общинския бюджет е свързана с проекти от образователни институции. Старейшините са предвидили да гласуват и Правилник за закрила на деца и ученици с изявени дарби в общината. Приемане на отчета за дейността на „Асарел Панагюрище Здраве” ЕООД и упълномощаване на кмета на община Панагюрище да гласува в общото събрание на дружеството е последната точка от предварително обявения дневен ред. След нея Общинският съвет ще влезе в ролята си на Общо събрание на общинското търговско дружество „Пазари и паркинги” ЕООД и ще се произнесе по годишния му финансов отчет.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси