Заседателната зала в Община Панагюрище. Заседателната зала в Община Панагюрище. Архив oshtepan.com

Днес Общинският съвет ще заседава

Написана от  Вторник, 20 Май 2014 08:19
Днес от 14.00 часа ще се проведе редовно заседание на Общински съвет Панагюрище.
Част от решенията, които са планирани за вземане са присъждане на наградите „Учител на годината” и „Творец на годината”, актуализация на бюджета на общината.
Очаква се и старейшините да дадат зелена светлина за разширяване парцела на спортната зала, след като въпросът бе обсъждан нееднократно от комисии на ситипарламента, представители на инвеститора, и подробностите бяха уточнени. В предварително обявения дневен ред е заложено и даване на съгласие за участие на Община Панагюрище в Сдружение с нестопанска цел „Асоциация за развитие на планинските общини в България”.
На снощно съвместно заседание на три от комисиите на ОбС – икономическа, здравна и по териториално и селищно устройство, стана ясно, че през юни градското народно събрание ще се събира поне два пъти. Местните народни избраници ще трябва да проведат общите събрания на три от общинските дружества, да упълномощят кмета на общината Никола Белишки да гласува на общото събрание на „Асарел Панагюрище Здраве”.


Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси