Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

Симулация на висока вълна през министър Терзиева; сн. вдясно - яз. "Луда Яна". Симулация на висока вълна през министър Терзиева; сн. вдясно - яз. "Луда Яна". mrrb.government.bg

Министър Терзиева отново говори за яз. „Луда Яна”

Написана от  Понеделник, 31 Март 2014 09:58
Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева обърнала внимание на новата политика на правителството за строеж на язовири за питейно водоснабдяване, което започвало след повече от 20 години. 
Осигурени са 23 млн.лв. в бюджета на министерството за тази година за съфинансиране на заема от Световна банка, с които започва строителството на язовирите „Пловдивци“ и „Луда Яна“ и се извършва подготовката на рехабилитацията на яз. „Студена“ и проектирането на яз. „Нейковци“, съобщават още от министерството. Терзиева е говорила по темата при откриването на Деветата конференцията „Стратегическа инфраструктура България 2014“.
Близо 90 км нови пътища от републиканската мрежа ще бъдат изградени до края на годината, обявяват още от регионалното министерство. Подчертано е, че приоритет за правителството е завършването на големите инфраструктурни проекти, започнати от няколко правителства. Това са двата Лота на АМ „Марица“, Лот 4 на АМ „Струма“ – Сандански- Кулата, обходният път на Враца и първата част от Западната дъга на Софийския околовръстен път.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан

Свързани статии (по етикет)

кинотеатр online
новинки кино