Председателят на ОбС- Панагюрище В.Зумпалова-Ралчева и празната заседателна зала Председателят на ОбС- Панагюрище В.Зумпалова-Ралчева и празната заседателна зала архив oshtepan.com

Високо напрежение сред съветниците заради становище на администрацията

Написана от  Четвъртък, 27 Март 2014 18:15
10 минути след началото на заседанието си днес общинските съветници излязоха в половинчасова почивка заради високо напрежение, граничещо със скандал.
То бе породено от внесеното преди началото на сесията допълнително становище на Общинска администрация по точката за „приемане на Дружествен договор на „Многопрофилна болница за активно лечение – Събо Николов”ООД“. Голяма част от съветниците от всички политически групи изразиха от място недоволството си от отношението на Общинска адмиинистрация към казуса, който се бистри на заседания на различни комисия към ситипарламента и заради който в края на февруари бе даден едномесечен срок, за да се подготви документацията и се пристъпи най-накрая към подписване на договора за приватизация на болницата. В заседателната зала на Общинския съвет преди дадената почивка се чуха и обидни квалификации към кметския състав.
Официално несъгласието си с маниера на поднасяне на становище от страна на администрацията изрази първият сред равни Веселина Зумпалова-Ралчева, която обяви почивка от 30 минути.
След нея работата на общинските съветници продължи много по-спокойно.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси