Министър Чобанов; сн. вдясно - Министерство на финансите. Министър Чобанов; сн. вдясно - Министерство на финансите. novini.bg; сн. вдясно - nakratko.bg

Финансовият министър идва в Пазарджик за среща с бизнеса

Написана от  Сряда, 26 Март 2014 15:13
Утре, 27 март, министърът на финансите Петър Чобанов и главният изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР) Димо Спасов ще се срещнат с представители на бизнеса в Пловдив и Пазарджик.
Срещата в Пловдив е с начален час 10:30 и ще се проведе в зала „Пресклуб” в Конгресния център на „Международен панаир Пловдив”.
Срещата в Пазарджик е с начален час 15:30 и ще се проведе в Пленарната зала на община Пазарджик, съобщават още от финансовото министерство. Началото на кампанията за представяне на новите продукти на Българската банка за развитие беше дадено преди седмица във Видин със среща на правителството с бизнеса от града и региона. Срещите в кампанията имат за цел да се запознаят местните фирми с новите възможности за финансиране от ББР, както и с целия набор от инструменти, които осигуряват гъвкаво и ниско-лихвено кредитиране за малките и средни предприятия. Представителите на бизнеса имат възможност да зададат своите въпроси към министъра на финансите и експерти на банката.  
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси