Сайт на ОбС; сн. вдясно - електронна система към ОбС - Панагюрище. Сайт на ОбС; сн. вдясно - електронна система към ОбС - Панагюрище. oshtepan.com

Електронен Общински съвет

Написана от  Сряда, 19 Март 2014 15:41
Електронен Общински съвет вече функционира към сайта на общинското народно събрание.
Входящите и изходящи преписки, разглеждани от местните народни избраници са част от информацията, която може да бъде проследявана. В системата за безхартиено заседание могат да бъдат намерени и решенията на комисиите, описани в протоколите им. Решенията, взимани от Общинския съвет, също могат да бъдат открити, като към всяко от тях има и определение за статуса му – изпълнено, неизпълнено.
Електронният Общински съвет Панагюрище започна да работи в края на мандат 2007-2011 година, но сега за пръв път се осигурява достъп и на гражданите. Председателят на Общинския съвет Веселина Зумпалова-Ралчева отдавна заяви намерението си да свърже информацията от електронната система със сайта, като по този начин осигури максимална публичност и прозрачност на работата на Общинския съвет.
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси