С.Станишев и Т.Дончев С.Станишев и Т.Дончев архив oshtepan.com

Станишев ще води листата на БСП, но не иска да е евродепутат

Написана от  Неделя, 16 Март 2014 07:56
„Вторият кандидат за евродепутат в листата на ГЕРБ за предстоящите избори за ЕП ще бъде Андрей Ковачев, а трети- Мария Габриел“.
Това е заявил на 15 март в Плевен председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, разпространиха национални медии.Борисов е казал, че другата седмица ще обяви и други трима кандидати. Мария Габриел бе номинираназа евродепутат и от панагюрската структура на партията. Водач на листата на ГЕРБ за евровота е Томислав Дончев.
Водач на листата на БСП е лидерът на партията Сергей Станишев, който още преди време заяви, че няма да влиза в Европарламента. Решението му да е първи в листата било знак за силната му ангажираност към управлението и отговорността на БСП. Вторият кандидат за евродепутат е Илияна Йотова, която бе издигната и от панагюрската организация на БСП, а трети в листата  на социалистите еГеорги Пирински. На четвърто и пето място са народният представител Петър Курумбашев и авторката на книгата "Експертите на прехода" Достена Лаверн - и двамата от гражданската квота. 
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси