Гл.редактор на в-к "Още Плам" П.Вайсилова; сн. вдясно и под статията - премиерът Орешарски и лидерите на ДПС Местан и БСП Станишев, редактори и журналисти. Гл.редактор на в-к "Още Плам" П.Вайсилова; сн. вдясно и под статията - премиерът Орешарски и лидерите на ДПС Местан и БСП Станишев, редактори и журналисти. М. Тричкова

Незададени въпроси и добър пиар на националната среща „Открито управление”

Написана от  Понеделник, 10 Март 2014 17:47
Национална среща с медиите „Открито управление” се проведе днес в зала 3 на НДК, за която получи покана и екипът на панагюрския вестник „Още ПЛАМ” и oshtepan.com. Около 200 представители на медии от столицата и страната се включиха в продължилия близо 3 часа форум.
На въпросите отговаряха министър-председателят Пламен Орешарски, лидерът на БСП Сергей Станишев и на ДПС Лютви Местан.
1250 евро ще получават земеделските производители като част от преките доплащания, съобщи Лютви Местан и подчерта, че подпомагането няма да е обвързано с конкретно производство и ще е без задължения за т. нар. зелени ангажименти. Промяната е защитена при преговорите с Европейския съюз, стана ясно от изказването на лидера на Движението за права и свободи и е в отговор на преустановяване практиката от не дотам справедливото до момента разпределение на 80% от средствата за 6% едри земеделски производители.
Ние сме против свръхрегулацията, бе категоричен Сергей Станишев в отговор на въпрос как ще бъдат защитени правата на българските производители по отношение нов еврорегламент, с който ще се забрани производството на български семена, сред които и тези на розовия домат, и смилянския боб. Председателят на Българската социалистическа партия обясни, че успех за партията му на предстоящите европейски избори ще е БСП да бъде първа политическа сила. И Станишев, и Местан категорично изразиха подкрепата си за правителството на Орешарски.Лидерът на ДПС дори го определи като най-добрият финансов министър през последните 20 години.
Сред засегнатите теми бяха кризата в Украйна, отношенията между медии и властимащи, великденски и коледни добавки, кой назначи Д.Пеевски.
Незададени въпроси и впечатление за добър пиар, останаха след срещата, на която присъстваха редица водещи редактори журналисти.

 

 
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

1 коментар

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси