Германският флаг; сн. вдясно - Германският канцлер Ангела Меркел (в средата) между Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова. Германският флаг; сн. вдясно - Германският канцлер Ангела Меркел (в средата) между Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова. Архив oshtepan.com; сн. вдясно - фейсбук на лидера на ГЕРБ Б.Борисов

Ангела Меркел сред български политици

Написана от  Петък, 07 Март 2014 21:45
„Съжалявам, че първата ми проява в новото ми аплоа на фотограф не е толкова успешна ;-)”
С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов публикува във фейсбук профила си снимка на германския канцлер Ангела Меркел, седнала между Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова.
Снимката беше разпространена по-рано днес и от прессцентъра на ГЕРБ.
„Германският канцлер Ангела Меркел наруши протокола на конгреса на Европейската Народна партия в Дъблин и слезе от подиума, за да отиде при българската делегация на ГЕРБ. От цялата зала германският канцлер седна единствено при делегацията на ГЕРБ и се снима с кметовете от партията”, се казва в изпратеното прессъобщение.
Според него Меркел е дала висока оценка на работата на ГЕРБ в България и Европа и е подкрепила кметовете от партията на София, Бургас, Варна, Пловдив, Благоевград, Русе, Казанлък, Елин Пелин и Панагюрище.
Бившият премиер на Люксембург Жан-Клод Юнкер ще е кандидатът на Европейската народна партия (ЕНП) за председател на Европейската комисия, решиха делегатите на партията конгреса в Дъблин. Юнкер беше предпочетен пред френския еврокомисар Мишел Барние да води кампанията на ЕНП. Юнкер ще се конкурира с германеца Мартин Шулц, който миналата седмица беше определен за кандидата на европейските социалисти.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси