Т.Дончев и М.Габриел Т.Дончев и М.Габриел БГНЕС и архив oshtepan.com

Томислав Дончев: Това са избори не само за нова Европа, това са избори и за нова България

Написана от  Четвъртък, 06 Март 2014 16:13
Томислав Дончев ще е водачът на листата на ГЕРБ за европейските избори. Това е заявил лидерът на партията Бойко Борисов пред български журналисти в Дъблин, предадоха български национални медии. 
           
"Томислав е продукт на партията, доказан професионалист и с безупречна репутация. Познава в детайли функционирането на европейските институции и управлението на европейските средства", казал Бойко Борисов, цитира го
news.bg Сайтът пише, че, от своя страна, Томислав Дончев коментирал: "Аз неведнъж съм казвал, че мога да бъде по-полезен в България, но, когато тези избори са залогът за политическото бъдеще на България, големият термометър, който ще определи какво ще се случва от тук нататък, аз нямам право да стоя настрани. В крайна сметка, това са избори не само за нова Европа, това са избори и за нова България“. На партийното си събрание този вторник – 4 март, общинската структура на ПП ГЕРБ  е номинирала за депутати в следващия Европейски парламент Владимир Уручев и Мария Габриел. И двамата в момента са евродепутати в групата на Европейската народна партия от ГЕРБ.


Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси