Комисията по бюджет и икономика на общината; сн. вдясно - ДКЦ-I. Комисията по бюджет и икономика на общината; сн. вдясно - ДКЦ-I. Архив oshtepan.com

Отдават кабинети под наем без конкурс на лични лекари

Написана от  Сряда, 05 Март 2014 09:22
Няколко от кабинетите в сградата на ДКЦ-I да бъдат отдадени без търг или конкурс на лични лекари, които и към момента ги ползват, решиха на вчерашното си заседание от комисията по бюджет и икономика на общината.
По предложение на Общинска администрация срокът на договорите ще е за три години. Едно от условията на местната изпълнителна власт е договорите да могат да се прекратят в 14-дневен срок от взимане на решение от Общинския съвет за определяне спечелилия конкурса за приватизация участник. По предложение на Надежда Пърлева от групата на „За Свободна община” срокът бе удължен на 30 дни.
От комисията решиха да изискат молбите на джипитата за продължаване договорите им за наем. Сред възникналите въпроси бе защо тези кабинети не са били включени в Програмата за управление и разпореждане с имотите – общинска собственост с приемането на бюджета за 2014 година.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси