П.Москов и В.Зумпалова-Ралчева П.Москов и В.Зумпалова-Ралчева svejo.net и oshtepan.com

П.Москов определи свалянето на комунизма като национален спорт

Написана от  Неделя, 23 Февруари 2014 15:36
По неофициални данни на провеждащия се днес партиен форум на Реформаторския блок в зала 3 на НДК няма представители от панагюрските структури на партиите.
Национални медии съобщиха, че преди старта на срещата заместник-председателят на ДСБ Петър Москов е окачил и украинския флаг на трибуната, от която ще се изказват всички партийни лидери.
Москов обявил, че свалянето на комунизма у нас като че ли се е превърнало в национален спорт, тъй като се налагало да го правим вече два пъти, а може би сега и трети.
Москов възроптал срещу лица от старото дясно, като настоящия премиер Пламен Орешарски, лидера на атакистите Волен Сидеров и Надежда Нейнски. „Те направиха така, че демокрацията да изглежда като беззакония", възмутил се заместник-председателят на тъмносините.
В края на януари представители на партиите от Реформатоорския блок в община Панагюрище избраха за свой координатор Веселина Зумпалова-Ралчева, председател на общинската структура на СДС.
 
 
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси