Разпети петък преди 4 години Разпети петък преди 4 години Павлина Вайсилова

Разпети петък е след седмица

Написана от  Петък, 26 Април 2013 11:38
В началото на април кметът на общината Никола Белишки издаде заповед, с която определи Празникът на народните занаяти да се проведе на 3 май - Разпети петък.
Разполагането на сергиите ще е на пл.”20-ти април” и ще е единствено за занаятчии. Решението за ограничаване на част от търговците (с бельо, дрехи, кебапчийниците) бе взето през 2009 г. от Общинския съвет.
Управителят на „Пазари и паркинги” ЕООД Николай Деянов съобщи, че на площада ще има около 80-90 сергии, сред които най-много ще бъдат грънчарите, ще има ножари, везбар, бижутер – сребро.
За останалите търговци възможността да предложат стоката си е от 2 до 4 май на ул.”Кръстьо Гешанов” и района на общинския пазар за периодите от 2 до 4 май и от 9 до 11 май. Деянов коментира, че вече са заети близо 200 места.
Люлки, въртележки и други атракциони ще се разположат от 2 до 11 май на Общински пазар след представен документ за техническа изправност на съоръженията. Бира-скара ще се разполага само на Общински пазар в периода от 6 до 11 май.
На 2 май кебапчийницте на местността Оборище ще бъдат 4-5.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси