Единен регистър Единен регистър bulnao.government.bg

Един дарител за изборите

Написана от  Четвъртък, 25 Април 2013 13:00
Единственият дарител към момента от област Пазарджик в Единния регистър по Изборния кодекс на Сметната палата за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 12 май е Радко Цвятков Шуманов.
Средствата, които той посочва в декларация, че са от трудови взаимоотношения, са в размер на 5000 лева и са за „Движение България на гражданите”.
Датата на декларацията е от 11 април.
Обобщените данни в Сметната палата за извършените дарения, предоставени услуги, подадени декларации, показват, че общият брой на даренията е 196, а размерът на паричните дарения е 221 503 лева. Непарични не са отчетени. Общият брой на безвъзмездно предоставени движимо и недвижимо имущество и услуги е 103, декларациите за произхода на средствата на кандидатите и на членовете на инициативните комитети са 34, а социологическите и рекламните агенции, както и на агенциите за осъшествяване на връзки с обществеността са 267. От Регистъра става ясно още, че от партия „Лидер” имат договор от 11 април за предоставяне на телевизионно време за излъчване на съобщения и програми в Телекабел ТВ гр.Пазарджик, както и в по-голяма част от областите в страната.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси