С 20 "за" бюджетът на община Панагюрище за тази година бе одобрен. С 20 "за" бюджетът на община Панагюрище за тази година бе одобрен. oshtepan.com

С единодушие одобриха Бюджет `2014

Написана от  Петък, 14 Февруари 2014 09:42
С пълно единодушие от 20 гласа „за” за около час вчера Общински съвет - Панагюрище прие бюджета за 2014 година в размер на 14 412 719 лева.
След одобрението на годишната финансова рамка кметът на общината Никола Белишки обобщи оценките на председателите на постоянни комисии на ситипарламента - за балансиран и реалистичен бюджет, обсъждан в конструктивен диалог, осигуряващ нормалното развитие на всички сектори. Един от малкото упреци, които се чухаq бе от председателя на БСП Станимир Велчев, който изтъкна че е липсвала възможност за сравнение с планираното от миналата година – проблем, посочен и по време на триседмичните обсъждания в комисиите на ОбС. Относно преходния остатък, надвишаващ три милиона лева, с което се забавя развитието на общината, според Велчев, бе обяснено, че е търсен ефект и така няма да се налага местната власт да тегли кредити, за да покрие съфинансирането по европроектите или, ако се наложи, те ще са в по-малки размери.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси