Веселина Зумпалова-Ралчева; сн. вдясно - Община Панагюрище Веселина Зумпалова-Ралчева; сн. вдясно - Община Панагюрище Архив oshtepan.com

Зумпалова-Ралчева ще инициира работни групи по наредби

Написана от  Четвъртък, 13 Февруари 2014 08:31
Работни групи за актуализирането на две от общинските наредби ще инициира председателят на Общински съвет Панагюрище Веселина Зумпалова-Ралчева.
Това обяви първата сред равни вчера на съвместно заседание на две от комисиите на ситипарламента – по образование, култура, младежки дейности и спорт, и по местно самоуправление и законност. Повод за думите й бе разглеждането на отчета на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и възможности за работа на екипи за проверки, основани на общински разпоредби. Ралчева допълни, че ще помоли и кмета на общината да предостави специалисти от администрацията при обсъждането на нормативите.
През миналата година в сайта на Общината имаше и обратна форма, чрез която гражданите също можеха да дават своите предложения за изменение на Наредба №1 – за поддържането и опазването на обществения ред и общественото имущество на територията на община Панагюрище.
Другият важен местен закон е Наредба №2 – за опазване и поддържане на чистотата в община Панагюрище.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси