Автомобил на "ВиК-П" ЕООД; сн. вдясно - заседанието на икономическата комисия от 11 февруари. Автомобил на "ВиК-П" ЕООД; сн. вдясно - заседанието на икономическата комисия от 11 февруари. oshtepan.com

Одобриха концесията на „ВиК-П” ЕООД

Написана от  Сряда, 12 Февруари 2014 11:02
Размерът на концесионното възнаграждение на „ВиК-П” ЕООД обсъжда вчера на свое заседание комисията по бюджет и икономика на общината.
По договор концесията е 2% от обектите, публична общинска собственост на общинското дружество, които са малко над 1 900 000 лева. Сумата, която от „ВиК-П” трябва да изплатят на Общината за 2014 година, е 38 340 лева без ДДС и е същата като миналогодишната, обясни председателят на икономическата комисия Илия Анчев. На въпрос на Марко Мечев от групата на БСП в ОбС главният счетоводител на Общината Цветана Якова обясни, че има плащания от дружеството, но за сумите, които не постъпват регулярно, се начисляват лихви и се правят прихващания.
Предстои решението да бъде гласувано от Общинския съвет.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси