Безхартиено заседание на ОбС; сн. вдясно - председателят на ОбС В.Зумпалова-Ралчева и кмета на общината Н.Белишки Безхартиено заседание на ОбС; сн. вдясно - председателят на ОбС В.Зумпалова-Ралчева и кмета на общината Н.Белишки oshtepan.com

Финансовото министерство забавило указанията за бюджета

Написана от  Вторник, 04 Февруари 2014 09:48
Очаквам предложения и дискусии през тази седмица в комисиите на Общинския съвет, заяви вчера на пресконференция председателят на общинското народно събрание Веселина Зумпалова-Ралчева.
Основните обсъждания ще са по бюджета на община Панагюрище за 2014 година. Ралчева уточни, че най-вероятно годишната финансова рамка ще бъде приета на 13 февруари, четвъртък.
По-късно вечерта кметът на общината Никола Белишки подчерта, че срокът в който Общинска администрация внесе Бюджета в ОбС е бил 24 януари, а финансистите в администрацията са получили указания от Министерство на финансите за правилата, по които да го изготвят на 29 януари. Сред коментарите бяха, че държавата няма готовност с нормативната база.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси