Координаторът на ГЕРБ в Панагюрище Н.Белишки и евродепутатът от ГЕРБ А.Ковачев /вдясно/ Координаторът на ГЕРБ в Панагюрище Н.Белишки и евродепутатът от ГЕРБ А.Ковачев /вдясно/ архив oshtepan.com

Избраха 5 делегати за националното събрание на ГЕРБ

Написана от  Петък, 31 Януари 2014 21:37
На провелото се тази вечер събрание на общинската структура на ПП ГЕРБ са избрани пет делегати за предстоящото на 16 февруари отчетно-изборно национално събрание на партията:
координаторът на общинската структура Никола Белишки, народният представител Христо Калоянов, общинските съветници Радка Кроснарова и Томи Наплатанов, председателят на общинската младежка организация на ГЕРБ Стефан Мирев. Присъстващите на общинското събрание членове на ГЕРБ са обсъдили сериозната подготовка, която трябва да направят за предстоящите на 25 май избори за Европейски парламент.
В телефонен разговор след събранието Никола Белишки коментира, че за предизборната  кампания за Европарламент общинската структура на ГЕРБ ще заложи на неформалните срещи с хората, а не на големи публични изяви. Местната партийна организация поддържала „добри контакти“ с българските евродепутати Андрей Ковачев, Мария Габриел и Владимир Уручев.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси