ХРИСТО ИВАНОВ ХРИСТО ИВАНОВ СНИМКА: архив на oshtepan.com

Христо Иванов: България е отговорът. Онзи, големият отговор на всичките ни въпроси

Написана от  Събота, 08 Януари 2022 14:13
Имаме кауза, нейното име е България и затова продължаваме въпреки всичко - това казва председателят в оставка Христо Иванов
по повод петата годишнина от учредяването на партия „Да, България“. Тя беше учредена от над 1400 души на 7 януари 2017 г.
Пет години по-късно като част от обединението „Демократична България“ е парламентарно представена сила, с двама министри в настоящото правителство и общински съветници из цялата страна.
Ето и пълния текст на посланието на Христо Иванов по повод годишнината от учредяването:
На този ден преди пет години учредихме надеждата си за България. Нарекохме партията си “Да, България!”, защото сме убедени, че България е отговорът. Онзи, големият отговор на всичките ни въпроси. Още тогава бяхме сигурни, че тя може много повече. Но за да ѝ развържем ръцете, за да ѝ разчистим път напред към това “много повече”, трябва ние самите да направим много повече от всичко, което сме правили по отделно. Затова се заехме да правим политическа организация.
Днес, повече от всякога, знаем, че това е единственото средство за дългосрочна промяна към добро. Знаем, че тази работа е за хора, които са оттук и не са за малко. Знаем, че минава през неуспехи, разочарования, грешки и сблъсъци със собствените ни несъвършенства. Знаем, че изисква онова неразбираемо човешко състояние - да продължиш въпреки всичко, когато има кауза. А ние кауза имаме. Да, нейното име е България. И затова - продължаваме!
Днес искам да благодаря от сърце на всички онези хора в “Да, България!”, които от 2017 г. насам не спряха нито за миг да работят, за да може надеждата от учредяването ни да започне, малко по малко, да се превръща в реалност.
 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси