Сесийната зала в Общината и МБАЛ "Събо Николов". Сесийната зала в Общината и МБАЛ "Събо Николов". oshtepan.com

Старейшините заседават идния четвъртък

Написана от  Петък, 24 Януари 2014 14:06
Натоварено се очертава да е заседанието на Общински съвет - Панагюрище, което ще се проведе на 30 януари от 14 часа.
Точките, включени в предварително обявения дневен ред, са 16, като първата е „Определяне на спечелил участник в проведения публично оповестен конкурс на един етап за продажба по реда на Закона за приватизационен и следприватизационен контрол (ЗПСК) на пакет дялове, представляващи 90% от капитала на   Многопрофилна болница за активно лечение „Събо Николов” ЕООД – гр. Панагюрище.” Сред останалите въпроси, по които местните народни избраници ще гласуват, са Програма за развитие на читалищната дейност в Община Панагюрище за 2014 година и кандидатстване по проект „Красива България” по Мярка 02-01 „Подобряване на социалните услуги от резидентен тип”.
За следващия четвъртъ е предвидено и приемане на Наредба за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета и за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности на Община Панагюрище. Документът ще е в основата на сесията на ОбС през февруари, когато ще бъде гласуван Бюджет `2014.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси