Антоанета Цонева, водач на листата в 13 МИР от Демократична България, и част от останалите в листата. Сред тях е и панаггюрецът Кръстин Кроснаров Антоанета Цонева, водач на листата в 13 МИР от Демократична България, и част от останалите в листата. Сред тях е и панаггюрецът Кръстин Кроснаров СНИМКА: архив на oshtepan.com

Демократична България даде начало на кампанията си в Пазарджик

Написана от  Петък, 15 Октомври 2021 22:35
Демократична България постави началото на кампанията си в Пазарджик с представяне на листата с кандидати за 47-ото Народно събрание.
 Водачът на листата на Антоанета Цонева представи кандидат-депутатите в 13-и МИР на пресконференция. Под номер 2 в листата е депутатът от региона в 46-ото Народно събрание Александра Стеркова, а сред новите имена е д-р Таня Андреева, известна със своята кауза за изграждане на специализирана детска болница.
Кампанията ни ще мине под слогана “Време е да спечели България”. Ние вярваме, че след толкова години, когато печелеше един или друг олигарх, най-после е време да спечели България. Най-после е време да спечели и Пазарджик, заяви Антоанета Цонева, която за втори път води листата в Пазарджик.
Тя подчерта, че Пазарджик е район, който продължава да има трудности с материалното състояние на хората.
Видях го и го усетих много силно в предишната ми кампания. Хората напускат този район и търсят своето щастие в други места в България и извън страната. Ще стигнем до всяка една точка в избирателния район въпреки нелеките условия на тази кампания, допълни Цонева.
Реформата на съдебната система остава основен и незаобиколим приоритет за Демократична България и в следващото Народно събрание.
"Демократична България настоятелно и продължително, без да се отказва, иска оставката на главния прокурор Иван Гешев, както и закриването на специализирания съд и специализираната прокуратура. Всичко това са наши усилия. Ние знаем едно - всички са равни пред закона”, заяви още Цонева.
Както и в предишните избори, кандидатите от Демократична България залагат на личния контакт с хората, като за пътуването ще бъде използван вече познатият син кемпер. Тя подчерта, че ще спазват стриктно правилата по време на пандемия.
“Имаме нужда с нашата мобилност действително да стигнем до повече хора. Кампанията, която винаги е правила Демократична България, е “очи в очи””, допълни Антоанета Цонева.

Листата на Демократична България в 13-и МИР Пазарджик

Антоанета Цонева - политик и общественик, депутат в 45-ата и 46-ото Народно събрание
Александра Стеркова - юрист, експерт по търговско и облигационно право, депутат в 46-ото Народно събрание.
Любомир Гечев - мениджър “Бизнес развитие” в германска софтуерна компания.
Васил Тодев - общественик, който работи за развитието на туризма, природоопазването, местното развитие и неформалното образование.
Кристин Кроснаров - юрист.
Бранимир Манушов - учител по рисуване и директор на художествената галерия във Велинград.
Стоил Гигов - специалист в сферата на осигурителното, данъчно и трудовото право и защитата на личните данни.
Д-р Таня Андреева - педиатър и активист за изграждане на специализирана детска болница, депутат в 46-ото Народно събрание.
Костадин Деянов - авиоинжинер и радиоинженер.
Здравко Минчев - учител по български език и литература и по английски език в ОУ “Христо Смирненски” в Пазарджик.
Иван Хрисин - лицензиран лесовъд. Има собствен бизнес за дърводобив и обработка.
Николай Евтимов - технически ръководител в строителството в телекомуникационна компания.
Петър Цикалов - предприемач с експертиза в строителството на сглобяеми енергоефективни домове.
Купуването и продаването на гласове са престъпления
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси