Все повече магазини работят с ваучери за храна; сн. вдясно - Общината Все повече магазини работят с ваучери за храна; сн. вдясно - Общината Архив oshtepan.com

Ваучери за храна за служителите на Общината

Написана от  Понеделник, 20 Януари 2014 11:27
Публична покана за избор на оператор за отпечатване, опаковане и предоставяне на ваучери за храна на работници и служители на Общинска администрация за периода от 1 януари до 31 декември 2014 година е отправена на сайта на Община Панагюрище.
Ценните книги ще са с номинал от 10 лева. Ориентировъчната стойност на ваучерите за една година с ДДС е около 34 000 лева. Критерият за възлагане на поръчката ще е най-ниската цена, а срокът за получаване на офертите до 31 януари т.г.
„Стойността на ваучерите за един работник/служител възлиза на 50,00 лв., тримесечно, за приблизително 170 работници и служители на Общинска администрация - Панагюрище, и ще бъдат раздавани четири пъти през настоящата година”, пише в техническото задание.
Ваучерите за храна, подаръци, почивки, козметични процедури са част от социалните придобивки, които работодателят може да избере за допълнително мотивиране на служителите си. Медицински и здравни застраховки, пенсионни планове, обучения са други използвани от работодателите стимули.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси