"Асарел-Медет" АД и сцената в село Панагюрски колонии "Асарел-Медет" АД и сцената в село Панагюрски колонии СНИМКИ: архив на oshtepan.com

До 13 август пенсиониралите се в "Асарел-Медет" АД трябва да се запишат за получаване на фирмен подарък за Деня на миньора

Написана от  Вторник, 27 Юли 2021 09:36
Скъпи колеги, приятели и партньори,
Прогнозите за непредвидимо развитие на епидемичната обстановка през лятото доведоха до трудното, но единствено възможно решение за отмяна 
на празничния концерт по случай Деня на миньора, който „Асарел-Медет“ обичайно провежда в края на месец август.
Притесняваме се да поемаме каквито и да било рискове на фона на динамичните промени в пандемичната ситуация. Смятаме, че нищо не е по-важно от опазването на живота и здравето на хората и това надделява над желанието на всички ни заедно да споделим емоцията от хубавия празник.
Съзнаваме, че в тази обстановка нашият Ден на миньора не би могъл да се състои така, както го познаваме и харесваме - с много веселие и голям концерт за хиляди хора в Панагюрски колонии. Неизвестността промени организационните ни планове, но не и оптимизма, с който гледаме напред към едно още по-вълнуващо тържество през 2022 г.
През тази година екипът на компанията ще почете закрилника на миньорите св. Иван Рилски с водосвет за здраве, който ще бъде отслужен на 18 август при фирмения параклис „Св. Богородица – Живоприемен източник“. По традиция за празника ще бъдат отличени най-добрите в професията и хората от екипа, които имат дългогодишен трудов стаж.
Отново ще изразим уважението си към пенсионираните колеги от „Асарел-Медет“.
Ще ги очакваме от 23 до 27 август в Информационния ни център в Панагюрище,
за да получат своя фирмен подарък.
Желаещите ще трябва предварително да се запишат до 13 август – на място в Информационния център или като се свържат с отдел „Персонал“ в работно време на тел. (0357) 60 407, 60 293 или 60 367.

Благодарим за разбирането и подкрепата!
Нека св. Иван Рилски да донесе във всеки дом радост, добрина и благополучие,
за да посрещаме заедно още много празници! Бъдете здрави!


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси