Още 2 групи ученици от Панагюрска община ще летуват по НП" Отново заедно"

Написана от  Петък, 23 Юли 2021 19:59
Група от 22 ученици от Професионалната гимназия заминава тази неделя (25 юли) на петдневен летен лагер в гр.Банско. 
Почивката за учениците е напълно безплатна и се осигурява от Министерството на образованието по НП "Отново заедно". Участници в програмата са гимназисти от 8- ми и 9- ти клас, подбрани след предварително определени критерии. Ръководители на групата ще бъдат техните преподаватели г- жа Мария Куртакова и г- жа Соня Димитрова. Летуващите ще съчетаят прохладата на планината с луксозния спа център в четиризвездния хотел, в който ще отседнат. Целодневно за учениците е подсигурена богата културна и развлекателна програма- Арт и СТЕМ занимания, походи, посещение на музеи, допълнителни екскурзии. За доброто вечерно настроение са предвидени: лятно кино, дискотеки, хоротеки, тематични партита.
На 26 юли по същата програма 10 ученици от ОУ "Отец Паисиий" в село Попинци ще тръгнат към К.К "Албена", община Балчик. Техни ръководители са г-жа Рита Галчева и г-жа Цветанка Каменска.
Първото училище от община Панагюрище, което се възползва от предоставената възможност за летуване по Националната програма "Отново заедно", бе ОУ "Свещеник Недельо Иванов" в село Поибрене.
От 19 юли 10 ученици от него отдъхват в К.К "Албена", община Балчик. Ръководители на групата от с.Поибрене са г-жа Павлина Вайсилова и г-жа Пенка Зубева. Летовниците бяха подбрани на база на 4 фактора, определени на извънреден Педагогически съвет на 25 юни.Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси