Пресконференцията днес. Пресконференцията днес. oshtepan.com

Общинският план за развитие трябва да е реалистичен

Написана от  Четвъртък, 16 Януари 2014 16:16
На 27 август т.г. се очаква местната власт да има изготвен Общински план за развитие на община Панагюрище за периода 2014 – 2020 година.
Документът ще е един от очакваните резултати по спечеления през миналата година проект от Общината – „Ефективно и ефикасно управление на общински политики в община Панагюрище в програмния период 2014-2020 година”. Днес в сесийната зала се състоя пресконференция, на която кметът Никола Белишки представи екипа на проекта – Иванка Димитрова - ръководител, Донка Чамова – координатор и Дони Даскалова – счетоводител. Димитрова представи общата цел на проекта – подобряване ефективността на процеса на разработване, изпълнение и мониторинг на публични политики в община Панагюрище в партньорство и координация със заинтересованите страни. Презентирани бяха специфичните цели, целевите групи, дейностите и очакваните резултати. Градоначалникът подчерта, че Общинският план за развитие трябва да е реалистичен и изготвянето му след фактическото стартиране на новия програмен период е било заради липсата на мерки и дейности за него на национално ниво.
В следващите месеци предстои създаването на работни групи, чиито заседания ще бъдат открити и на тях ще могат да се правят различни предложения.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси