Пашова-Терзийска зададе въпросите си и в края на миналата година на нарочна среща в Общината; сн. вдясно - материал на ул. "Хаджи Димитър". Пашова-Терзийска зададе въпросите си и в края на миналата година на нарочна среща в Общината; сн. вдясно - материал на ул. "Хаджи Димитър". oshtepan.com; снимката вдясно е предоставена от Л. Пашова-Терзийска

Общинска съветничка иска нови скални проби

Написана от  Понеделник, 13 Януари 2014 10:36
Писмо до кмета на общината Никола Белишки, Васил Поптолев от „Хидрострой Инвест” АД и Видин Мартинов от ДЗЗД „Аква Груп 99” е изпратила чрез председателя на Общинския съвет Веселина Зумпалова-Ралчева общинската съветничка от групата „За Свободна община” в ОбС Людмила Пашова-Терзийска.
В него съветничката коментира взети скални проби на ул. „Хаджи Димитър” заради ремонтите по интегрирания Воден проект на Общината и подобект към него. Според Людмила Пашова-Терзийска резултатите от пробите, направени в края на декември в две различни лаборатории, са с драстични разлики и големи отклонения, като влаганият материал бил некачествен. „При наличието на такива сериозни отклонения е необходимо да се направят контролни проби в трета независима лаборатория, предварително одобрена и съгласувана от всички страни”, пише в писмото си съветничката.
Преди седмица Веселина Зумпалова-Ралчева предостави резултатите от двете лаборатории пред съветниците от комисията по териториално и селищно устройство и обясни, че ги предоставя на целия ОбС за разглеждане.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси