Печат на тази страница
Покойният общински съветник от БСП Станимир Велчев Покойният общински съветник от БСП Станимир Велчев СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Кой ще е новият общински съветник от БСП в Панагюрище?

Написана от  Понеделник, 01 Февруари 2021 14:11
 
Общинската избирателна комисия в Панагюрище все още не е излязла с решение кой ще е новият общински съветник
от листата на БСП след кончината на Станимир Велчев в средата на януари тази година.
Съгласно Решение №56 от 26.09.2019 г. следващият в листата за общински съветници от БСП - Панагюрище е ГЕОРГИ ДИНЧЕВ ГУЩЕРОВ. 
За да положи клетва на следващото заседание на Общински съвет - Панагюрище, което се очаква да е към края на февруариОИК - Панагюрище трябва да излезе с решение. В сайта на на ОИК-Панагюрище последното публикувано решение е №145 от 8 януари 2020 г.
С внезапната кончина на Станимир Велчев загуби не само общинската организация на БСП, а и Общинският съвет в Панагюрище.  Eдинствено Станимир Велчев си позволяваше по време на заседания на местната законодателна власт да задава принципни въпроси на управляващите и в мандат 2015-2019 , и в новия 2019-2023. С кончината му загуби и обществеността на Панагюрска община.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Абониране

Въпроси