Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

Областният управител Стефан Мирев и СИК през 2017 г. Областният управител Стефан Мирев и СИК през 2017 г. СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Започва се.Областният управител насрочи консултации за състава на РИК – Пазарджик на 4 февруари

Написана от  Петък, 29 Януари 2021 19:04
В изпълнение на Решение №1966-НС/28.01.2021 г. на Централна избирателна комисия и във връзка с изготвяне на предложение
за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за организиране и провеждане на насрочения с Указ № 9 от 14 януари 2021г. на Президента на Републиката на 4 април 2021 г. избор за народни представители в 13-ти МИР, областният управител на Пазарджик Стефан Мирев издаде заповед за провеждането на консултации за състава на РИК –Пазарджик.
Консултациите ще се проведат на 4 февруари 2021 година /четвъртък/, от 11,30 часа, в Заседателна зала на Областна администрация Пазарджик, ет. 1.
Поканени за участие са: представляващите (или упълномощени от тях лица) парламентарно представените партии и коалиции и партиите и коалициите, които имат избрани с техните кандидатски листи членове на Европейския парламент от Република България, но не са парламентарно представени – Партия “ГЕРБ”, Коалиция „БСП лява България”, Партия „ДПС”, Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ и ВМРО“, Партия „Воля“, Коалиция „Демократична България – Обединение“.
Участващите в консултациите, представляващи политически партии и коалиции или упълномощените от тях лица, следва да представят до 10,00 часа на 4 февруари 2021 г. (четвъртък) в деловодството на Областна администрация Пазарджик своите писмени предложения по състава на РИК-Пазарджик и всички останали документи, посочени в Изборния кодекс, изготвени в съответствие с Решение №1966-НС/28.01.2021 г. на Централна избирателна комисия.
Заповедта на Областния управител е публикувана на официалната страница на Областна администрация Пазарджик.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан

кинотеатр online
новинки кино