Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

Засилен полицейски контрол в големите магазини в област Пазарджик

Написана от  Неделя, 20 Декември 2020 10:48
Активни полицейски действия за контрол на изпълнението на противоепидемичните мерки 
започнаха в цялата област. В тях са включени служители от структурните звена на ОДМВР-Пазарджик, съвместно с представители на РДПБЗН, Регионалната здравна инспекция и ОД”Безопасност на храните”. В някои от съвместните екипи са включени и служители на жандармерията в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
ЗасиленнДейностите включват засилен контрол в районите на големите търговски обекти – хипермаркети, пазари и обществени места, където са очаква концентрация на граждани. Полицаите следят за носенето на предпазни маски в закритите помещения или на открито при струпване на хора. Освен това се контролира и спазването на физическа дистанция от 1.5 метра на входовете и по касите на големите хипермаркети. Припомняме, че управителите на търговските вериги имат задължението да създадат необходимата организация за предотвратяване струпването на клиенти и наличие на ефективен пропускателен режим в обектите.
От ОДМВР-Пазарджик за пореден път призовават гражданите да спазват въведените мерки в името на здравето на всички ни !Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан

кинотеатр online
новинки кино