И панагюрци имаше на учредителното събрание на ПП "Републиканци за България"

Написана от  Неделя, 27 Септември 2020 20:51
Днес, 27 септември, в София беше учредена партия "Републиканци за България"
от бившия втори в ПП "ГЕРБ" Цветан Цветанов и инициативен комитет от 89 души.
На учредителното събрание присъстваха и 10 човека от Панагюрище. Сред тях бе Веселин Дундаров, който е един от първите хора, участвали във формирането на партийната структура ПП "ГЕРБ" в община Панагюрище.
Веселин Дундаров беше част от хората, които от 2007 до 2015 година работиха за спечелване на всякакви избори от ПП "ГЕРБ" в община Панагюрище. Беше и общински съветник от същата партия. От 2015 г. Веселин Дундаров престана да е член на Бойкоборисовата партия. Сега той ще е координатор на ПП "Републиканци за България" в община Панагюрище.За oshtepan.com г-н Дундаров съобщи, че към формиране на общинска структура на новата партия ще се пристъпи след съдебната й регистрация.
В състава на ПП "Републиканци за България" влизат бившият председател на парламентарната комисия по външни работи Джема Грозданова, журналистът от БНТ Горан Благоев, щангистът Благой Благоев, братята Павел и Румен Вълневи от Чикаго, собственици на телевизия Би Ай Ти, която вече не съществува.
На учредителното събрание на "Републиканци за България" е имало 1 123 души. Членовете на партията са вече 4000, обяви Цветан Цветанов. В обръщението си той каза, че от съществено значение е новият политически проект ДА НЕ Е ЛИДЕРСКИ ПРОЕКТ, а подкрепен от широк експертен изпълнителски съвет.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси