Стойно Чачов и Стрелча Стойно Чачов и Стрелча СНИМКИ: архив на oshtepan.com от сайта на Общин Стрелча и групата Стрелча във фейсбук

Битката за кмет на Стрелча започва скоро. Трима са досега регистрираните кандидати

Написана от  Понеделник, 31 Август 2020 07:47
 
Трима са регистрираните на 30 август кандидати за кмет община Стрелча. Първи в Общинската избирателна комисия
е регистриран кандидатът на ПП "Обединена социалдемокрация" Димитър Кунчев. След него е регистриран независимият Георги Павлов, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от ГЕРБ и БСП. Последен е кандидатът на ПП АБВ Стойно Чачов. Очаква се регистрацията на кандидатурата на Коалиция "Движение ЗАЕДНО за промяна".
Секционните избирателни комисии за частичните местни избори на 27 септември са 9 - по една в селата Свобода, Смилец, Блатница и Дюлево, по две в НУ "П.Хилендарски" и СУ "Св.Св.Кирил и Методий" в Стрелча и една в Клуба на пенсионера в града.
Битката се очертава да е интересна. Предизборната кампания на част от кандиддатите в интернет пространството вече е факт. Досадната политическа лексика също. Употребата на политически клишета  продължава да е опорна точка на привържениците на един от кандидатите. 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси