До 10 август Община Панагюрище набира предложения за финансиране на младежки проекти

Написана от  Сряда, 08 Юли 2020 14:38
През 2020 година Община Панагюрище ще финансира проекти, осъществени с активното участие на младежи, на конкурсен принцип,
в следните приоритети:
Решаване на конкретни социални въпроси;
- Насърчаване на здравословния начин на живот;
- Екология.
Организациите могат да кандидатстват с един проект на стойност 3 000 лева, съобщава сайтът на Общинска администрация - Панагюрище
Проектните предложения се подават в Център за административно обслужване – град Панагюрище, пл. „20-ти април“ №13, Община Панагюрище, от 10.07.2020 година до 17:30 часа на 10.08.2012 година включително.
Община Панагюрище започва процедурата по набиране на предложения за инициативи „МЛАДЕЖКИ ПРОЕКТИ 2020“, като форма на организация и възможности за изразяване на активността и новаторството на младите хора чрез разработени, одобрени и реализирани от тях проекти, осъществявани на територията на община Панагюрище.
Указания за изготвянето на проектите, както и необходимите за кандидатстване документи са публикувани на електронната страницата на Община Панагюрище, раздел „Младежки дейности“ - „Младежки проекти“.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси