Центърът на Панагюрище и кметът на община Панагюрище инж.Николаа Белишки Центърът на Панагюрище и кметът на община Панагюрище инж.Николаа Белишки СНИМКИ: архив на oshtepan.com

От 1 май отпада ВЕЧЕРНИЯТ ЧАС в община Панагюрище

Написана от  Сряда, 29 Април 2020 10:10
 
След направен анализ на епидемичната обстановка на територията на община Панагюрище и след проведено съвещание
 с Общинския кризисен щаб кметът на общината инж.Никола Белишки ОТМЕНЯ вечерния час, считано от 00.00 часа на 1 май 2020. Това гласи негова заповед №240 от 28 април 2020 г., публикувана на сата на Община Панагюрище.
Припомняме, че вечерният час в община Панагюрище бе наложен от 3 април със Заповед №192 от 31 март на  инж.Белишки. Заповедта бе атакувана в Административен съд - Пазарджик от Борислав Валентинов Лазаров от с. Елшица и съдът образува дело №435 по описа на 2020 г. До момента по него няма решение.
За нарушаване на заповедта за вечерния час до тази сутрин панагюрските полицаи са съставили 27 акта и 53 предупредителни протокола, съобщи началникът на РУ на МВР - Пъанагюрище главен инспектор Петко Шотлеков.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси