Внимавайте къде ходите и къде замръквате, от днес влиза в сила кметската заповед за вечерен час и забрана за достъп до определени места

Написана от  Петък, 03 Април 2020 10:23
От ДНЕС – 3 април, влизат в сила ограниченията, разпоредени от кмета на Община-Панагюрище г-н Никола Белишки
 припомнят от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Пазарджик. Съгласно изисканията на законодателството контрол по изпълнението на предприетите мерки ще се извършва от служителите на Районното управление. Предвидени са екипи на полицейското управление, които да следят за наложените ограничения и при констатирани нарушения ще бъдат съставяни актове.
Съгласно Заповед №192 от 31 март 2020 г. на кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки
СЕ ЗАБРАНЯВА:
·         Достъпът до детски и спортни площадки;
·         Достъпът до дворните пространства на детски градини  и училища;
·         Достъпът до спортните бази на територията на община Панагюрище;
·         Движението по улиците на населените места в състава на  община Панагюрище на лица до 18 години от 20.00 часа до 6.00 часа, с изключение на движение, наложено по здравословни причини.
·         Движението по улиците на населените места в състава на община Панагюрище, на лица над 18 години от 21.00 часа до 6.00 часа, с изключение на движение, наложено от полагане на труд и по здравословни причини.
·         Събирането на повече от две лица на открити и закрити обществени места на дистанция по-малка от 1.50 м. между лицата.
Надяваме се, че гражданите ще спазват стриктно разпоредбите на заповедта, тъй като те са въведени в името на обществения интерес,пише в прессъобщението на ОДМВР. 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси