Заместник-кметът на Община Панагюрище Галина Матанова и Габриела Шкодрева по време на фестивала "Роодолюбие" през 2019 г. Заместник-кметът на Община Панагюрище Галина Матанова и Габриела Шкодрева по време на фестивала "Роодолюбие" през 2019 г. СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Община Панагюрище обмисля да отложи провеждането на фестивала "Родолюбие"

Написана от  Петък, 13 Март 2020 10:23
Напълно готови сме с организацията на фестивала "Родолюбие", но, заради мерките за превенция от зараза
с коронавирус, обстановката в страната е много динамична и ние се придържаме към указанията. Здравето е най-важно, а отговорността е много висока. По всяка вероятност ще отложим провеждането на Националния фестивал "Родолюбие", коментира в телефонен разговор заместник-кметът на Община Панагюрище г-жа Галина Матанова в отговор на въпрос на oshtepan.com. Тя допълни, че хора от цяла България непрекъснато се обаждат, за да питат.
Срокът за подаване на заявки за участие в Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен "Родолюбие" е обявен за 20 март 2020 г., а провеждането на музикалнното събитие бе предвиден за началото на април.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси