Предприети са мерки за нормалното протичане на изборния 3 ноември

Написана от  Четвъртък, 31 Октомври 2019 22:11
В сектор "Български документи за самоличност" при ОДМВР-Пазарджик и районните управления в Пещера, Септември, Велинград и Панагюрище
е създадена организация с цел съдействие на гражданите от областта да упражнят правото си на глас в деня на втория тур на изборите – 3 ноември, съобщиха от пресцентър на ОДМВР-Пазарджик.
На 2 ноември /събота/ под полицейски ескорт всички изборни материали ще бъдат транспортирани и доставени в изборните секции. В Пазарджик на 2 ноември за времето от 12.30ч. до 18.00ч. ще бъде преустановено движението на МПС на бул. „България” в участъка пред сградата на общинската администрация. Подобно ограничение е предвидено и за 3 ноември /неделя/ от 20.00ч., до когато е необходимо за приключване на изборния ден и транспортиране на изборните материали. Аналогични мерки са предвидени и за останалите общински центрове, в районите където са разположени общинските избирателни комисии.
По време на изборите полицейските служители ще бъдат разположени вън от секциите, като няма да допускат лица с поведение, накърняващо добрите нрави, нито въоръжени и носещи предмети опасни за живота и здравето на гражданите. При необходимост и след постъпило искане от страна на председателя на секционната избирателна комисия служителите на МВР могат да окажат съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията, припомнят от полицията.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси