Стоян Христов - общинският съветник, който даряваше заплатата си на студент

Написана от  Петък, 25 Октомври 2019 08:42
Единственият общински съветник от мандат 2015-2019, който се отказа от трудововото си възнаграждение през изминалите 4 години,
е Стоян Христов от СДС. Още в началото на мандата той обяви публично, че възнаграждението си ще дарява за обучение на студент от Панагюрище, който учи медицина. И го направи. Студентът, на когото в момента помага Стоян Христов, се казва Людмил Ричев, следва в медицина в Медицински университет - Пловдив. По думите на Стоян Христов Людмил е интелигентен, ученолюбив и изключително съвестен младеж и ще се върне в Панагюрище, за да работи като лекар.
За мандат 2019-2023 Стоян Христов също е кандидат за общински съветник от СДС, който е в коалиция с БЗНС. В бюлетината за гласуване Местната коалиция "Съюз на демократичните сили/БЗНС" е под №69, а Стоян Христов в листата е с №115.
 Стоян Христов ще продължи да дарява заплатата си за подпомагане обучението на студент, ако бъде избран отново за общински съветник.
Нека го подкрепим на 27 октомври /неделя/!
Освен че дарява лични средства, Стоян Христов има идеи за просперитета на Панагюрска община  и нейния европейски облик..


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси