Моменти от получаване на изборните книжа Моменти от получаване на изборните книжа СНИМКИТЕ са предоставени от Областна администрация

Над 600 000 са бюлетините за местни избори в област Пазарджик. Книжата са раздадени на общините

Написана от  Понеделник, 21 Октомври 2019 21:29
Бюлетините за изборите за общински кметове, общински съветници и кметове на населени места пристигнаха днес в Пазарджик. 
Упълномощени представители на областния управител и 12-те Общински избирателни комисии получиха бюлетините от печатницата в гр. София. При засилена полицейска охрана те бяха транспортирани до Областна администрация - Пазарджик и днес бяха предадени по график на общинските администрации, които ще ги съхраняват в помещения, определени със заповед на областния управител.
За местния вот в област Пазарджик са отпечатани над 600 000 бюлетини. Общият брой на секционните избирателни комисии във всички общини на областта е около 360, ще бъдат разкрити и подвижни секционни избирателни комисии в общините Пазарджик, Брацигово, Сърница, Белово, Батак.
За провеждане на местните избори Областна администрация-Пазарджик предоставя на общините и други изборни книжа – избирателни списъци, протоколи, пликове, печати, отличителни знаци за членовете на СИК и др.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси