Станимир Велчев: Кметът не е началник. Работата му е да създава условия за общ просперитет!

Написана от  Сряда, 16 Октомври 2019 21:12
Платена публикация
Коалиция „БСП за България“ представи официално своите номинации пред обществеността
В приятелска атмосфера и отлично настроение премина официалната среща на кандидата за кмет на община Панагюрище от Коалиция „БСП за България“ Станимир Велчев с обществеността. Тя се проведе този вторник, 15 октомври, в голямата зала на Народно читалище „Виделина-1865“.
Водещ на събитието бе Светлана Парашкевова – Узунова, която представи червената листа, а аудиторията аплодира всички кандидати за общински съветници. Те застанаха до Станимир Велчев с открити лица и изрекоха своите послания и мотивация за бъдеща дейност в Общинския съвет, всеки с червена роза в ръце.
За постоянен диалог с всички хора, за ефективно, а не ефектно управление, за повече грижа към селата, за активизиране на човешкия потенциал - прозвучаха акценти от програмата на Станимир Велчев.
Кметът не е началник, той е избран, за да работи за хората, за да създава условия за развитие на бизнеса, културните и образователни среди, неправителствения сектор“, бе една от знаковите фрази на кандидата за кмет от Коалиция „БСП за България“.

Сериозно внимание в изказването си Велчев отдели на темата за разходването на общинските финанси, независимо дали са субсидия, или собствени средства, за подбора на обекти за благоустрояване в града и селата, финансиране на културни събития и пр.
„Аз съм човек на диалога, - каза на финал Станимир Велчев. - Излагам открито позициите си. Не очаквайте от мен да ви казвам това, което искате да чуете, но винаги съм готов да приема вашето аргументирано мнение. Убеден съм обаче, че е време да изградим нов стил на управление на общината - по-приветлив, ориентиран към хората и поколенията, ангажиран както със заветите на предците ни, така и с мечтите на децата ни".
Заедно с кандидат-кмета аудиторията запя „Моя страна, моя България“ и изпрати с аплодисменти своите избраници.
                                                                                                                                         ОбС на БСП-Панагюрище
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси