БСП-Панагюрище откри предизборната си кампания

Написана от  Сряда, 02 Октомври 2019 08:23
Платена публикация
Официален старт направи Коалиция „БСП за България“ в община Панагюрище на 30 септември, понеделник,
в Клуба на БСП. В събитието взеха участие коалиционните партньори от „Съюз за отечеството“. Срещата бе открита от Светлана Парашкевова – председател на общинската организация, която представи кандидата за кмет на община Панагюрище Станимир Велчев, кандидатите за кметове на населени места в Оборище – Ганка Узунова, в Попинци – Кръстьо Кръстев, в Левски – Славчо Мавров, в Елшица – Гергана Николова.
Станимир Велчев сподели своите виждания за развитие на общината, както и принципите, от които ще се ръководи в бъдещата си дейност. „Общината е на всички“, убеден е Велчев. Според него не бива да бъде подценявана нито една човешка болка, защото проблемите на хората нямат политически цвят. Кандидатът за кмет заяви , че цени потенциала на всеки човек и е готов да бъде достъпен, отзивчив и безкористен.
Сред аудиторията бяха кандидатите за общински съветници, привърженици на БСП и много, много приятели. Поздрав към всички отправи председателят на ОбС на БСП в община Стрелча Донка Младенова.
Кандидатите за кметове на Коалиция „БСП за България“ в община Панагюрище изразиха своите основни виждания за бъдещата си дейност. Те познават отлично проблемите на населените места и с добър дух влизат в кампанията.
Откриването на кампанията премина в приятелска атмосфера, а на финал всички вдигнаха наздравица с чаша червено вино.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси