Веселина Зумпалова-Ралчева и логото на Националното сдружение на общините Веселина Зумпалова-Ралчева и логото на Националното сдружение на общините oshtepan.com

Повече от половината съветници се обучават

Написана от  Сряда, 04 Декември 2013 17:54
11 от 21 общински съветника от днес са на двудневно обучение в Боровец, което е по Проект № К12-22-1/29.09.2012г. „Подобряване на общинския капацитет за предоставяне на публични услуги“.
Обучението е безплатно за общинските съветници, тъй като нощувките и храната на участниците се поема от изпълнителя по проекта в лицето на Националното сдружение на общините в Република България. Обучават се всички общински съветници, които са заявили желание по следните модули:
- Подобряване на административното обслужване на гражданите - Георги Георгиев и Венелин Петров от ГЕРБ;
- Подоряване на общинските системи за финансов контрол и одит, управление на риска - Христо Шиндаров от ГЕРБ;
- Разработване и управление на общинската политика - Веселина Евгениева Зумпалова – Ралчева, председател на Общински съвет Панагюрище, Галина Найденова Богоева и Томи Драгулов Наплатанов от ГЕРБ; Людмила Лукова Пашова – Терзийска, Надежда Лукова Пърлева и Николай Илиев Воденичаров от групата „За свободна община”; Марко Николов Мечев и Недялка Димитрова Наплатанова от БСП.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси