Четири ще са кандидатите за кмет на община Панагюрище, а кандидати за общински съветници ще има от десет партии и коалиции

Написана от  Петък, 20 Септември 2019 23:41
Обновена на 24.09.19 в 8.00 часа
До 16 септември в Общинската избирателна комисия за участие в предстоящите избори за местна власт
са се регистрирали няколко партии и няколко коалиции.
За участие в изборите за кмет на община Панагюрище заявка са дали: МК „СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ, БЪЛГАРСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ“, ПП ГЕРБ, КП "БСП за България", ПП ВОЛЯ.

За участие в изборите за общински съветници са се регистрирали: ПП "ЕВРОРОМА", ПП „Земеделски Народен Съюз“, МК „СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ, БЪЛГАРСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ“, ПП "ДПС", ПП „ВМРО-Българско национално движение“, ПП ГЕРБ, КП "БСП за България", ПП "ВОЛЯ", ПП "Атака", КП „Ние, Гражданите“. 
Регистрирането на кандидатските листи в Общинска избирателна комисия – Панагюрище  се извършва от 17 септември 2019 г.  до 17:00 часа на 24 септември 2019 г.  Регистрацията се извършва по реда на Решение № 943-МИ от 02.09.2019 г. на ЦИК съгласно т. 18 от решението. На 24 септември вечерта вече ще са известни  кандидатите и за кмет, и за общински съветници.


 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси