В Панагюрище на работно посещение днес е министърът на образованието и науката Красимир Вълчев

Написана от  Вторник, 05 Февруари 2019 09:05
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев идва на работно посещение днес в Панагюрище. Той ще разгледа част от изпълнените обекти по проект
„Ремонт, въвеждане на мерки за енергийна ефективност и достъпност на средата, доставка на ново оборудване и обзавеждане и благоустрояване на прилежащи площи към образователни институции по ОП „Региони в растеж“ 2014-2020, приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ - ДГ „Първи юни“ и ДГ „Райна Княгиня“.
Министърът на образованието и науката ще присъства и на официалното откриване на новата производствена сграда на фирма „Оптикс“ АД в двора на „Майкро Оптикс Юръп“.
Министърът ще проведе работни срещи с ръководството на община Панагюрище, с представители на бизнеса – партньори по проекта за реализиране на дуално обучение в община Панагюрище, с директори на образователни институции, с учители, с представители на синдикалните организации. Ще посети и Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм.
ИЗТОЧНИК: сайт на Община Панагюрище
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси