Кметът Никола Белишки и централният площад на Панагюрище, който ще бъде реконструиран през втората половина на 2014г. Кметът Никола Белишки и централният площад на Панагюрище, който ще бъде реконструиран през втората половина на 2014г. oshtepan.com

През декември отварят офертите за депото

Написана от  Сряда, 20 Ноември 2013 08:53
Проектът „Панагюрище – столица на свободата” върви по график, обясни на 18 ноември пред десетина общински съветници кметът на общината Никола Белишки.
В понеделник се проведе отдавна планирано заседание на две от комисиите на местния законодателен орган, които искаха информация относно текущото състояние на проектите, реализирани от Общината. В отговор на въпроси градоначалникът поясни, че пренареждане на дуварите на музеите не е предвидено и дуварите ще останат без керемиди, че е имало два пъти пренареждане на покрива на къщата – музей „Райна Княгиня”.
Офертите на кандидатите за изпълнител на строително-монтажните работи по регионалната система за отпадъците в регион Панагюрище ще бъдат отворени на 20 декември, а тези за текущ одит на 10 декември. До дни се очаква и обявяването на обществена поръчка за избор на изпълнител на строително-монтажните работи по проекта „Панагюрище – общински център с устойчива и екологична градска среда и високо качество на живот”, уточни още кметът. По проекта, който е по схемата за зелена и достъпна градска среда вече бе обявена поръчка за строителен надзор. Белишки прогнозира, че дейностите по реконструкция на централната градска част по този проект ще започнат след 1 май 2014 година.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси