Ул. "Брацигово" и ЦДГ "Брезичка" Ул. "Брацигово" и ЦДГ "Брезичка" Марина Тричкова

Проектите на „Брезичка” и „Брацигово” към финал

Написана от  Сряда, 24 Юли 2013 11:13
Към приключване са двата проекта, спечелени от Общината към Министерството на околната среда и водите (МОСВ) и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС). Във вътрешния двор на целодневна детска градина „Брезичка” децата вече играят.
Той бе превърнат в привлекателно място за труд в природата, учене и игра на най-малките. Оформени лехи със засадени едногодишни растителни и лечебни видове, има опитен участък и зона за игри и развлечения, както и малки пейки и маси, на които малчуганите да разглеждат любимите си книжки.
Миналата седмица бяха поставени и четирите пейки в градинката на ул. „Брацигово”, заедно с оградата. Предстои обновяването на старите люлки и пързалка, които няма да бъдат демонтирани и ще са на разположение на децата, заедно с новото комбинирано съоръжание за игра на деца до 6 години и люлка. От кметския екип осъществяват пряк контрол върху работата на фирмата изпълнител, споделиха живеещи на улицата.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси